Projecten

De YoungBusiness Projecten

Bekijk hieronder onze gave projecten gerealiseerd door Young Business studenten! Jouw project hier binnenkort ook bij? Meld je dan als bedrijf via onze website en wij kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Studio Phylicia

Studie Phylicia staat onder leiding van Yaira. Yaira is een fotograaf met een passie voor bruiloften. De studenten van Young Business zijn voor Studio Phylicia aan de slag gegaan met twee verschillende projecten. Yaira heeft nog veel mooie fotoprints liggen en wil deze graag verkopen via een webshop. Studenten zijn daarom aan de slag gegaan met het bouwen en runnen van een webshop. Daarnaast bleef de social media altijd liggen en is een andere groep studenten aan de slag gegaan met een social media campagne via Instagram.

Stekkie

Mini-ecosysteem: Nóóit meer water geven. Planten in een fles die zichzelf 100% verzorgen. Ook makkelijk als je géén groene vingers hebt. Dit is waar Stekkie voor staat. Stekkie verkoopt de mini-ecosystemen in hun webshop. Studenten zijn aan de slag gegaan met een social media campagne om meer bezoekers op de website te trekken.

Studio Veerkracht

In de haptonomie wordt er vanuit gegaan dat lichamelijke of geestelijke klachten een betekenis hebben. Door klachten te zien als signalen die je lichaam geeft kun je ze gaan herkennen en onderzoeken. Haptonomie is (nog) vrij onbekend bij jongeren. Studio Veerkracht zou het imago van haptonomie willen verbeteren onder de jeugd door aan de slag te gaan met social media. Studenten van Young Business helpen haar bij het uitdenken en opzetten van deze campagne.

Dje's Cake Room

Dje’s Cake Room maakt overheerlijke cakes, cupcakes en taarten. Voor elke gelegenheid wordt een passende en gepersonaliseerde taart gemaakt. Op dit moment worden de cakes en taarten verkocht via social media. Dje’s Cake Room heeft bij Young Business aangeklopt voor het realiseren van een webshop.

U-N-P Nano

Claudies Fashion

Claudies Fashion & Design staat voor handgemaakte zelfontworpen lederen tassen en sjaals, aangevuld met mooie ingekochte kwaliteitstassen, sjaals en sieraden. De studenten van Young Business zijn aan de slag gegaan met het verbeteren van de huidige webshop. De website moest overzichtelijker, kleurrijker en het bestelproces moest eenvoudiger.

Ook aan de slag met gave projecten?

Meld je dan nu aan!