Online keuzedelen

Met YoungBusiness word jij een online eindbaas

Van social media tot beter gevonden worden in Google, bij Young Business komt allemaal voorbij. Ben jij die student die graag voor online succes gaat en die het leuk vindt om online bezig te zijn? Wacht dan niet langer en schrijf je in!

Online marketing is een breed begrip waar verschillende onderwerpen onder vallen zoals:

  • Webshops bouwen
  • Websites bouwen
  • Marketing plan maken
  • Social media
  • Content

Binnen YoungBusiness is er voor elk onderdeel een apart keuzedeel beschikbaar.

Keuzedeel webshops bouwen & online marketing

In het keuzedeel webshops bouwen & online marketing ga je aan de slag met een externe opdracht uit het bedrijfsleven. Deze opdracht zal gaan over webshops. Omdat je aan de slag gaat met een externe opdrachtgever zullen de opdrachten ook per periode verschillen. De kern van de opdrachten draait wel altijd om webshops en het verbeteren, verbouwen en promoten hiervan.

 

Lees meer

Keuzedeel websites bouwen

Om jezelf of je bedrijf professioneel te presenteren kun je bijna niet meer om een website heen. Een website is als het ware het online visitekaartje voor een bedrijf. Daarnaast is het maken van websites niet ICT gerelateerd. Iedereen kan een eigen website hebben, hierbij maakt het niet uit of je een bakker, hovenier, makelaar of blogger bent. Er zijn een tal van kant en klare tools waarmee je online snel een simpele website kunt bouwen. Het nadeel van deze tools is dat ze erg beperkt zijn en dat je al snel tegen het feit aanloopt dat je codes nodig hebt om aanpassingen te maken. In het keuzedeel websites bouwen gaan we aan de slag met het bedenken en bouwen van een eigen website.

 

Lees meer

Keuzedeel social media & content

Binnen online marketing draait het allang niet meer alleen om het uiterlijk van een website of webshop. Het is belangrijk dat mensen jouw website vinden en dat ze een online een professioneel netwerk vinden van een website gekoppeld met social media. Dit is waar het keuzedeel social media & content zich op focust. Het promoten van een website of webshop door kwalitatief goede content en het koppelen aan social media.

 

Lees meer

VERHALEN VAN STUDENTEN

Veel studenten gingen jouw al voor bij YoungBusiness. Benieuwd naar hun verhalen?

Lees meer

AANMELDEN VOOR EEN ONLINE KEUZEDEEL

Hebben wij jou enthousiast gemaakt over onze online keuzedeel? Kies het keuzedeel dat het beste bij je past en wij gaan graag met jou in gesprek.


Ondernemen toch iets meer voor jou?

Lees meer